Instagram

11.09.2023

УМКА - Колыбельная Медведицы ♫ Jazz Melodica ♫ Umka She-bear's Lullaby


#КолыбельнаяМедведицы (She-bear's Lullaby) из мультфильма #Умка (#Umka), 1969. Музыка: Евгений #Крылатов, слова: Юрий Яковлев. ♫ #ZoriyFine (#Suzuki #HammondMelodion PRO44HP v2), 11.09.2023 #Warszawa. ♫ Ссылка на версию для #Rhodes Mark I #stagepiano: https://youtu.be/elHRZrY3s40 💳 Thanks for Your donation: https://www.paypal.me/zoriyfine 💳 Support my channel on Patreon: https://www.patreon.com/zoriyfine @melodionomania in #Instagram: https://www.instagram.com/melodionomania/ #melodionomania #Jazz #Melodica 🎧 Classic Melodion Music: https://www.youtube.com/playlist?list=PLPbMCFv5nkFdZjXMnHpUPkI-6GwtFS-Aj 🎧 Jazz Melodion Music: https://www.youtube.com/playlist?list=PLPbMCFv5nkFc8MQw-Nk8F_bp9qUc2fTFx 🎧 Melodica performed: https://youtube.com/playlist?list=PLzucF3Kjeq6573W-Xz2XG072WKb-xmYyO 📝Ложкой снег мешая Ночь идет большая Что же ты, глупышка, не спишь Спят твои соседи Белые медведи Спи скорей и ты, малыш Мы плывём на льдине Как на бригантине По седым суровым морям И всю ночь соседи Звёздные медведи Светят дальним кораблям

І остання новина на сьогодні

І остання новина на сьогодні: я більше не працюю в українській школі - у цьому навчальному році провів лише один урок. Не дивлячись на те, що діти були раді, підходили, обіймалися (один хуліганистий шестикласник навіть підбіг потиснути руку), - моє бажання бути корисним своїм співгромадянам під час війни, в найскрутніші часи випробувань, не звертаючи уваги ані на мізерну зарплату ані на принизливий контракт, обмежене.

Дякую колегам, дітям, батькам за ці півроку, які ми провели разом, за спільні часи і спогади! До зустрічі у нових проектах!