Instagram

06.10.2023

МЕЛОДІЯ ♫ Мирослав Скорик 💛💙 Фортепіано: Зорій Файн


#МелодіяСкорика ♫ написана до фільму #ВисокийПеревал написана на початку 1980-х років. ♫ 🎹 #ZoriyFine, 06.10.2023, #Warszawa. Вишита сорочка від ТМ #MikaNoni. 💛💙 Дякую за Вашу підтримку! 💳 Thanks for Your donation: https://www.paypal.me/zoriyfine 💳 Support my channel on Patreon: https://www.patreon.com/zoriyfine 💛💙 Із щоденника автора: "#Мелодія (автор: Мирослав #Скорик) у ці страшні часи війни стала символом незламності і прагнення до перемоги. Тому, хто тільки не виконував її. Я ж вагався і хотів оминути, бо не було власного меседжу, який прагнув донести через цю музику. Але сьогодні все змінилося. Спроб записати твір було кільканадцять - і весь час щось не подобалось: то виходило занадто зухвало, то, навпаки, невиразно. Але останній варіант вам покажу: він досить сильний, яскравий, і водночас, нібито хтось прислуховується до відгуків зсередини, мов до останньої пісні. Та й не дивно - в ніч на понеділок я йду у свій перший рейс."

Маестро Скорик

 #МелодіяСкорика у ці страшні часи війни стала символом незламності і прагнення до перемоги.

Тому, хто тільки не виконував її. Я ж вагався і хотів оминути, бо не було власного меседжу, який прагнув донести через цю музику. Але сьогодні все змінилося.
Спроб записати твір було кільканадцять - і весь час щось не подобалось: то виходило занадто зухвало, то, навпаки, невиразно.
Але останній варіант вам покажу: він досить сильний, яскравий, і водночас, нібито хтось прислуховується до відгуків зсередини, мов до останньої пісні.
Та й не дивно - в ніч на понеділок я йду у свій перший рейс.
Не перемикайтеся, прем'єра буде ще сьогодні!
(Тим більше, з червня не було сольних фортепіанних імпровізацій.)
На фото: з маестро Мирославом Скориком після його концерту у Вінниці 15.03.2018.