Instagram

30.11.2023

KATE&FINE

Як не дивно, у нас, ви бачите останнім часом, виходить непоганий дует з Kateryna Bezugla.

(Взагалі то, чому має бути дивно, якщо професіонали зібралися зробити щось, що приносить задоволення і собі, і слухачам?)
Зараз ми тішимо вас кавер-версіями відомих композицій, але у планах є і виконання власних пісень. Нарешті, і мої пісні на вірші чудових українських поетів Віктор Мельник (чекає 12 років) та Фіщук Тетяна (чекає 3 роки), сподіваюсь, можна буде відправити у Всесвіт такими, як ми їх створили, а не тільки на папері.


SALUT! ♫ Joe Dassin ♫ Jazz Suzuki Hammond Melodion Cover


Один из моих подписчиков из Аргентины как-то предложил попробовать по-новому записать звук мелодиона: одновременно внутренним и внешним микрофонами. Действительно, тембр внутреннего микрофона Лесли даёт приглушённый, слегка носовой тембр, а внешний микрофон Шур придал звучанию бархат и глубину, - что позволило получить новые краски тембра, особенно в низком и высоком диапазонах. В этой записи использован микс из обоих микрофонов, однако, есть фрагменты, где они звучат по отдельности. Спасибо, дорогие подписчики, за рекомендации, я всегда открыт ко всему новому!