Instagram

19.03.2022

Просто сплати за послуги

А знаєте, хоч надприродного у цьому нічого немає, сьогодні, як і багато років поспіль перед двадцятим числом кожного місяця, я сплатив всі комунальні платежі в Україні, і не тільки за себе, а і за всіх родичів, які, знаючи мою дисциплінованість, давно платять також через мене.

І було приємно, що всі мережеві системи мене подякували, бо, незважаючи на скрутні часи воєнного стану, наші комунальники працюють, а я не користуюсь можливістю відстрочки, а плачу своєчасно. Ну і комісія тимчасово скасована, і, взагалі, якось дуже гладенько без затримок пройшли всі транзакції. Не знаю, у мене це чомусь викликає гордість та повагу.

Свою Украину я увёз с собой...

А знаете, ведь, и без того, я особо ничего не пишу, чтоб не занимать эфир, и сотой доли того, что происходит - однако, после того, как вполне нормальные сограждане, и даже, местами, друзья, вполне недвусмысленно возмущаются на своих стенах, что их "раздражают жующие из-за границы сопли", мол, "приедьте и сами всё прочувствуйте", - моя реакция всегда одинаковая: я не оскорбляюсь тому, что мои чувства могут быть попраны - в мирные часы мои сограждане демонстрировали подобное сотни раз, - нет, моя реакция с годами стала прозрачной как слеза: живите без меня и моих размышлений. Тем более, что я уехал не из-за войны и довольно давно. И свою Украину увёз с собой...