Instagram

25.04.2015

5 уроків життя від Джета Лі

1. Смирення - твій головний захист. «Ворогів навколо тебе плодить твоє прагнення випнути власне его. Я не особливий, я просто купу часу витратив на бойові мистецтва. Тепер я показую, що вмію. У світі є багато людей, які можуть зробити те ж саме ».

2. Гармонія важливіше сили. «Мені сумно, коли я думаю, що показав тільки, як бойові мистецтва завдають людям біль. Мені не випало шансу довести, що найголовніше - це не бій. Це пізнання гармонії інь і ян, балансу між чорним і білим. Тільки пізнавши гармонію, ти станеш великим ».

3. Щастя завжди з тобою. «За щастям не треба їхати кудись далеко, воно тут - в тихій самотній кімнаті. Всі твої проблеми зосереджені в твоєму ж серці, тому тобі просто треба вивчати себе. Потрібно зрозуміти, хто ти є насправді. Якщо ти пізнаєш свій власний світ, тобі більше не потрібно буде боятися ».

4. Чужа думка про тебе це лише фонова музика. «Стався до оцінок оточуючих як до якоїсь пісні з приймача. "Ти класний!" - Трам-пам-пам. "Ти придурок!" - Трам-пам-пам. Якщо оцінки оточуючих хвилюють тебе більше, ніж власна думка про себе, у тебе проблеми ».

5. Смерть дарує тобі життя. «Я готовий померти. Якщо людина розуміє, що він може померти хоч сьогодні, хоч завтра, то він починає цінувати кожну мить. І він піклується про кожну хвилину свого життя, так що, якщо помре завтра, йому не буде соромно за свої останні справи ».