Instagram

13.04.2022

Цитата

Я не раз замечал, что особенно часто и много хвалят самые смиренные, здоровые и умные люди, а ущербные и глупые хвалят редко и мало. Хороший критик найдёт что похвалить в несовершенной книге; плохой вычёркивает из литературы одну книгу за другой. Здоровый и доброжелательный человек найдёт, за что похвалить самую скромную еду, даже если он привык к очень изысканной; больной или сноб найдёт недостатки в любом угощении.
...можно сказать, что хвала - словесное выражение душевного здоровья. Совершенно неважно умелая она или нет.

Клайв Стэйплз Льюис

КОХАНА УКРАЇНСЬКА ПІСНЯ

Це назва нового окремого плей-листа - я вирішив його створити з українських мелодій, які були зіграні мною протягом останнього року. Це найвідоміші українськи пісні, які з дитинства лунали у нас вдома (сподіваюся, легендарного вчителя співів, Юхима Давидовича, мого тата, всі пам'ятають, коли все місто співало разом із ним "Червону Руту"?)

Також сюди увійшли прочитані мною вірші Л.Костенко, В.Симоненка, В.Мельника. Нажаль, сумні події в моїй країні відібрали саму можливість і натхнення знову сісти за інструмент і зіграти для вас щось нове. Але, якщо сили з'являться - нові відео будуть додані у цей плей-лист. P.S. До речі, саму "Червону Руту" я так ще й не зіграв!)
#zoriyfine, 13.04.22, #warszawa.