Instagram

18.09.2018

Вінницька вежа. Панорамне аерофото 360°, зйомка: 17.09.18, фотограф: Зорій Файн.



Панорамная аэрофотография 360° винницкой телемачты на картах Google (фото: Зорий Файн)

Раїса Панасюк пішла від нас...

Ще з вечора приголомшений новиною, що наша Раєчка відійшла у вічність. Є такі люди, завдяки яким, без перебільшення, тримається цей світ. І Рая була з них. Сильна і смілива.

Наприклад, завдякі їй усі вінницькі магазини та громадські місця стали зручнили для людей з обмеженнями (підприємці потім тремтіли, якщо вони недбало, з недодержанням норм встановлювали пандуси), і цим  Вінниця всім показала приклад передового міста.

Почесний громадянин Вінниці - вона стала Урядовим уповноваженим з прав осіб з інвалідністю - і якби встигла, навела б лад і в країні. Важко уявити, що ця тендітна жіночка на візку змушувала рухатися такі сфери, до яких суспільство роками відносилось байдуже.

Про таких людей кажуть, що щастя було жити, працювати та, взагалі, бути знайомим з такою людиною. Вона була видатна в усьому - інакше, як Раєчка, її ніхто не називав. У заснованому нею центрі "Гармонія" була справжня гармонія та сімейний затишок.

Ми пишаємость тобою, Раєчко, та сумуємо водночас.

P.S. На фото: ми проводимо інтервью з Раїсою Панасюк для спільного проекту IRMI та Thomson Foundation під керівництвом відомої англійської редакторки новин та журналіста ВВС Дебори Келлі. Вінниця, 08.06.16.