Instagram

08.03.2019

З 8 березня, любі жінки!

Таку гарну емоційну світлину щойно прислали друзі. Я теж рахував, що у 1917 році Пурім співпав з 8 березня - і навколо цього збудована ціла конспірологічна теорія. Якщо це дійсно не випадковість - то я порадив би усім українським жінкам бути вдячними своїм чоловікам саме за цей вибір. Бо Пурім - це свято сильної,  надзвичайно красивої жінки, Естер, образ якої сторіччями надихав і художників і просто патріотів, у яких різні батьківщини.

Завдяки Естер цілий народ, який був на краю знищення, переборов своїх ворогів. Хіба ми не пишаємось славетними жінками нашої історії? Аморфні жінки здебільшого вже не входять в палаючи хати, та не зупиняють коней на скаку. А от мене такі надихають. Бо в них є справжня краса сильної людини.

Любі мої українські жінки! Ви найкращі у світі! Ніхто не заперечить, що це видно із моїх світлин - на них кожна з вас особлива та прекрасна по-своєму. Моя дружина - українка. І святкуючи зі мною Пурім вже п'ятий рік поспіль, вона не раз мені казала, що інколи дуже розуміє мою покійну маму, Естер.

Отож! Кожен з нас, чоловіків, далеко не подарунок!))
#zoriyfine