Instagram

09.05.2017

Кофе-брейк для читателей

Только что пришёл отзыв от Леся Вінницька, читательницы моей книги:

Книга «Кофе брейк с Его Величеством» багата різноманітними проявами свого змісту,ніби природа чи погода протягом різних  пір року : буває всіляко і холодно і спекотно і прекрасно і сірувато – пасмурно і радісно та сумно. 
      Опис подорожей країн міст, нагадуть паралельні світи,життя,такі різні і одночасно схожі. Краса фото захоплює  , вдивлялася і дуже хотіла їх ще у кольорах побачити. До речі, у мене з`явилася думка про те,що добре було б якось відвідати вечір чи виставку Вашої  фото творчості.  
    Відбірні, глибокі цитати,поезія,уривки з листів – особливий  цимес ! Цікаво,що Ви підіймаєте одночасно різноманітні теми: віра у Бога ,творчість,культура,людські цінності,сенс життя,любов…   
       Особливо  мене у книзі вразила  відвертість: Зорію, таке враження ,ніби Ви не боялися бути «оголеним», особливо вражали Ваші життєві історії (про вступ до академії, Йосипа Кобзона, стосунки з батьками, дітьми, згорілий будинок…) моментами я плакала. Виникла паралель,ніби  дозволяєте пожити у Вашому «світі»,нічого не приховуєте і не прикрашаєте.   Думала про те, як багато Ви маєте і як багато  доводилося втрачати, проходити крізь біль.
      Мою увагу привернула  багатогранність Вашої душі, особистості : одночасно і вміння тонко відчувати,з іншої сторони - відмова від компромісів ,чітке слідуванням власним принципам і цінностям . 
    Книгу я могла читати у поганому чи гарному настрої.  Сторінки ,ніби потім наздоганяють і змушують задуматися,хочеться ще якось повернутися до тих стрічок: колись біля моря чи  взимку у морозний вечір: у теплій оселі. Зорію, дякую за подарунок!..



Сегодняшний день, 9 мая, включен в еврейский религиозный календарь под названием Йом Шихрур ве-Ацала - День Спасения и Освобождения.