Instagram

14.10.2023

Вишиванка для Ани

Все ждут эту фотографию: как выглядит новое вышитое платье на Ане. Ребёнок только что пришёл с танцев, и пока они с мамой Оксана не сели делать уроки, поставил ребёнка к шторе.

Извините, платье внизу примято - оно только распаковано из посылки. Напоминаю, что это великолепное платье сделано киевской мастерицей Mel Uli в её мастерской Mika Noni.
А прислано оно Ане в подарок от другой Анна из Франции, нашей давней близкой подруги. Подробнее - в утренней публикации (ещё раз спасибо, дорогая!)
Новость, которая до меня дошла: после того, что я написал утром, многие из вас уже обратились за своими уникальными вышитыми сорочками и платьями к автору. И это прекрасно!
Конечно, мы сделаем позже и совместную фотографию с Аней. Нашу маму, к сожалению, в кадр не впустим: у единственной украинки в нашей семье, как ни странно, вообще нет ни одной вышиванки (а у нас с ребёнком - уже по три!) Мы исправимся!
И последнее. Эмуляция фотоплёнки #FujiInstax для этого кадра подготовлена с помощью плагина #Dehancer (Dehancer). А с промокодом zoriyfine вы можете приобрести его у разработчиков со скидкой.

Вишиванка для папы

Не постив би я ранкових селфі, якби не посилка з Франції від моєї давньої подруги Анна Шестак з вишитими сорочками для мене і для малої.

Це диво дивне, з якогось дуже приємного навіть на дотих льону, зробила київська майстриня Mel Uli у свої власній майстерні Mika Noni.
(Фото своєї дитини не додаю, бо вона у школі, ще не бачила, але чекала).
Не знаю, скільки коштує така краса, але всім дуже раджу носити такі речі від #MikaNoni.
Аня у мене гроші так і не взяла, навіть за пересилку. Вона не хоче, щоб я казав, чому, але я скажу: це її вдячність за всіх українців (серед яких була і вона з подругою), яких ми багато зустрічали, приймали у себе та відправляли далі у перші часи війни.
Пам'ятаєте, коли все почалося, гуляв анекдот: "це ж треба було дожити, щоб євреї у Німеччині приймали українців, які рятуються від росіян!"
Сьогодення винесло Польщу на передній план допомоги, навіть і зараз, після півтора року війни, щоб дістатися різних куточків світу, люди вимушені доїхати спочатку до Варшави, а потім вже рухатися далі. (Нічну трасу до віддаленого аеропорту Модлін я вже вивчив напам'ять).
Ну, і наостаннє, інтрига, скоро вишиванка від майстрині буде навіть у самого... Ой, ні, дочекайтеся самі!
#zoriyfine, 14.09.2023, #warszawa.